top of page

LANDBOUW

STALINRICHTING

Een modern landbouwbedrijf kan niet zonder een degelijke stalinrichting. Robuust, hygiënisch en makkelijk te onderhouden. D&B maakt stalinrichtingen volgens deze kwaliteitseisen.

Onze ruime ervaring in de bouw van rundveestallen, melkveestallen, kalverenhokken, enz. biedt u de garantie op een perfecte afwerking.

Bovendien is D&B verdeler van PANELTIM in België. Deze panelen in polypropyleen beantwoorden aan de hoogste eisen inzake hygiëne en dienen als tussenschotten, vloeren, deuren, wanden, … Gemakkelijk te plaatsen en reinigen. In verschillende maten en kleuren verkrijgbaar.

D&B is ook verdeler van CK Industries

BIETENTROMMEL

Landbouw:
Stationaire reinigingstrommels voor bieten en knolselder zodoende dat aardresten verwijderd worden. Keuze uit lengtes van 3 m – 4 m – 6 m aangedreven door elektrische motoren op drijfkracht.
Verschillende opties zoals snij-installatie voor bieten en aardappelen,… zijn mogelijk.
 

Industrie:
Reinigingstrommels voor aannemers recyclage: hout, restafval,…. 

Bietentrommel in actie

Bietentrommel in actie

Video afspelen
OOGSTCONTAINERS

D&B staat in voor de productie van kooien voor allerlei doeleinden. Oogstcontainers die het transport vereenvoudigen of het werk zelf vergemakkelijken.Onze preicontainers zijn een mooi voorbeeld van kooien op maat.

ZAAIBED COMBINATIE

Deze zaaibedvoorbereider of zaaicombinatie van 3 m breedte dient om de akkers zaaiklaar te leggen, dit gebeurd via de verschillende cultivatortanden, (gekartelde) rollen, sleeplat, en triltanden.
Deze machine vervangt in niet zware gronden de rotorkopeg. Deze machine kan ingezet worden aan een hoge werksnelheid.
Deze eg kan uitgerust worden met een optionele zaaimachine (electrisch of mechanisch aangedreven) om groenbemester en graszaden te zaaien.

VARIA

Inox voedertroggen op alle gewenste lengtes en breedtes mogelijk.

Hooiruiven beschikbaar in groot en klein model al of niet bevestigbaar aan muur of pvc wand.

KALVERHOKJES

Kalverhokken individueel, per 2 of per 3 bestaande uit een gegalvaniseerd frame met in opbouw pvc rooster en paneltim wanden.
Het verplaatsen van de hokken wordt voorzien via wielen en/of voorziening palletvork. Kalverhokken op maat zijn ook mogelijk naargelang de beschikbare stal. 
Bijkomend kunnen ook de emmers, emmerringen, speenemmers en hooiruiven voorzien worden.

bottom of page